Beoordelingen

9,0
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,3
Comfort
9,2
Locatie accommodatie
8,5
Faciliteiten
9,0
Personeel
9,5
Waar voor uw geld
8,9

Beoordelingen

    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    21 april 2018
    Zwembad ziet er redelijk uit maar heeft toch een vuil laagje op het water.
    Prettig klein hotel, goed georganiseerd, vriendelijk en behulpzaam personeel. Ontbjt is prima. Lokatie voor ons goed, vlakbij bus en trein. Evt lopend naar het centrum anders korte tuktuk rit. Tamelijk rustig gelegen voor een grote stad. Kamer groot en alles is schoon. Bij het zwembad liggen handdoeken klaar. Je wordt goed geholpen bij transport mogelijkheden.
    Liselotte
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    14 maart 2018

    Aanrader!

    WiFi is wat langzaam maar dat is niets nieuws in India. Jammer dat we niet langer konden blijven!
    Wij hebben echt genoten! Wij hadden een grote kamer beneden met alles erop en eraan. Mega schattige binnentuin waar je heerlijk even kunt ontspannen en een zwembad waar je even kunt afkoelen. Mensen zijn echt super gastvrij en vriendelijk. Ons beste verblijf in India dusver!
    Pankaj Dhaulakhandi
    in

    Beoordelingsscore

    8,8
    12 juni 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Premchand108
    it

    Beoordelingsscore

    10
    27 mei 2018

    The best in Jaipur

    i return always i go to Jaipur,beautiful place.
    Davide
    it

    Beoordelingsscore

    9,6
    7 mei 2018

    Nice recommended stay in Jaipur

    Aircon in our room wasn't starting, staff promptly fixed it. Laundry service expensive
    Staff were outstanding, provided excellent service. Room spacious, quiet and comfortable. Good WiFi. Breakfast was various and good, dinner as well. Small swimming pool good to cool down after a sunny hot day
    virginie
    ae

    Beoordelingsscore

    9,2
    21 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Amrita
    in

    Beoordelingsscore

    8,8
    16 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Nazanin1982
    no

    Beoordelingsscore

    7,1
    2 april 2018

    Very helpful staff

    Rooms were not clean, bed sheets and towels are worn out and look dirty.
    Helpful staff and nice lobby
    Donna Milwidsky
    za

    Beoordelingsscore

    9,2
    13 maart 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Carolin
    de

    Beoordelingsscore

    8,8
    13 maart 2018

    Ideal stay in Jaipur to relax in between long & hot days of sightseeing!

    The A/C was quite loud and dinner served at the hotel was rather bland compared to our other experiences. The hotel is not too close to any sights but the staff are happy to call you an uber taxi which was very cheap.
    The hotel is an oasis of calm with a very nice little pool, handsome and spacious rooms (a shower that does not flood the rest of the bathroom!), good breakfast and very friendly staff. The photos do not do it credit!
    anna
    ae

    Beoordelingsscore

    10
    2 maart 2018

    My 3rd stay. Would recommend to anyone.

    Cute little family run hotel.
    anna
    ae

    Beoordelingsscore

    10
    26 februari 2018

    Very happy and comfortable.

    Amazing cute little family fun homestay. So friendly. Clean. Helpful staff. Food good. Nice location. My second visit .... and I'm sure there will be more.
    Prashant
    sg

    Beoordelingsscore

    9,6
    19 februari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Suzanne Hogsett
    us

    Beoordelingsscore

    9,6
    5 februari 2018

    A real peaceful retreat in jaipur

    Heritage property with beautiful antiques, history and art, good food and concierge service
    Martin
    gb

    Beoordelingsscore

    9,2
    1 februari 2018

    Exactly what we wanted, friendly and helpful

    Phaneendra Kumar Sarvasidhi
    in

    Beoordelingsscore

    8,8
    28 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Chris
    gb

    Beoordelingsscore

    9,6
    16 januari 2018
    Only slight minus is it is an area with not much around nearby and a bit of a long walk to see anything.
    Everything was top notch, service, room, building, and food.
    Sasa
    ch

    Beoordelingsscore

    9,2
    14 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    daniela
    it

    Beoordelingsscore

    7,5
    12 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Martina
    it

    Beoordelingsscore

    7,1
    7 januari 2018

    Nice stay

    Not super clean (spots on armchairs, curtains, towels), only 1 very small shampoo, shower gel needed.
    Staff very kind, big room
Beoordelingen worden geladen